Sanctuar Tematic pentru un Șofer de Tir 1

Sanctuar Tematic pentru un Șofer de Tir

Clientul

Domnul M., un șofer de tir cu o pasiune pentru drumurile lungi și lumea fotbalului, a căutat să-și transforme casa într-un spațiu de relaxare personalizat pentru zilele sale de repaus. Obișnuit cu cabina sa bine echipată și funcțională, dorința lui a fost să regăsească același sentiment de confort și personalizare în propria locuință.

Sanctuar Tematic pentru un Șofer de Tir 3

Conceptul Designului

Inspirat de profesia clientului, designul interior a fost centrat în jurul ideii de călătorie și mișcare. Comoda suspendată, cu forme ce amintesc de liniile dinamice ale unui tir, este încorporată cu lumini LED și suprafețe de sticlă, creând un centru vizual și funcțional în cameră.

Sanctuar Tematic pentru un Șofer de Tir 5

Mobilierul și Amenajarea

Patul, ales cu o structură din lemn antic, nu doar că aduce un omagiu designului clasic, dar oferă și confortul necesar datorită saltelei lux-ortopedice. Un fotoliu tematic în formă de minge de fotbal adaugă o notă de umor și comoditate, oferind locul perfect pentru domnul M. să se relaxeze și să urmărească meciurile preferate.

Sanctuar Tematic pentru un Șofer de Tir 7

Accente Personale

Detaliile personale sunt evidențiate de măsuța de cafea, realizată din același lemn ca și patul, și plasată strategic lângă fotoliul tematic pentru a susține un pahar de bere în timpul meciurilor. Aceste elemente reflectă hobby-ul clientului și completează spațiul, creând o atmosferă familiară și relaxantă.

Rezultatul Final

La finalul proiectului, domnul M. a fost încântat de transformarea locuinței sale. Nu doar că a fost creat un spațiu care să răspundă nevoilor sale de confort și relaxare, dar și unul care să reflecte personalitatea și pasiunile sale. TITAN MOB, sub conducerea lui Alex, a demonstrat încă o dată că poate să transforme orice spațiu într-unul care să răspundă atât nevoilor funcționale, cât și celor estetice ale clienților săi.

Articole similare

Lasă un răspuns