"Peștera Modernă" a Doamnei Adriana - Acasă După Aventură 1

„Peștera Modernă” a Doamnei Adriana – Acasă După Aventură

Clientul

Doamna Adriana, o voce influentă în lumea blogurilor de călătorii și sporturi extreme, și-a dorit să transforme apartamentul său într-o oază de relaxare după escapadele sale pline de adrenalină. Acest spațiu nu doar că reflectă personalitatea sa aventuroasă, dar este și un loc în care confortul și estetica modernă se întâlnesc într-o armonie perfectă.

"Peștera Modernă" a Doamnei Adriana - Acasă După Aventură 3

Conceptul Designului

Designul „peșterii moderne” s-a concentrat pe crearea unei atmosfere care să permită clientei să se destindă și să viseze. Tavanele negre, care incită la reverie în momentele de contemplare, împreună cu nuanțele de beton Chicago de la Egger și MDF-ul vopsit de la Nett Front, contribuie la o estetică industrială, dar sofisticată.

"Peștera Modernă" a Doamnei Adriana - Acasă După Aventură 5

Mobilierul și Amenajarea

Fiecare element al designului interior este gândit pentru a îmbina funcționalitatea cu stilul. Sistemele de ridicare, glisare și închidere de la Blum Austria asigură o utilizare ușoară și eficientă a spațiului, în timp ce frigiderul ascuns pentru vinuri răspunde nevoii de lux discret și utilitate. Rafturile TV, montate pe țeavă filetată, nu sunt doar practice, dar și un punct focal al designului, subliniind pasiunea doamnei pentru inovație și reciclare.

"Peștera Modernă" a Doamnei Adriana - Acasă După Aventură 7

Accente Personale

Corpul de iluminat, creat de Alex Dinu din materiale 100% reciclate, nu doar că iluminează spațiul, dar servește și ca o piesă de artă ce vorbește despre angajamentul TITAN MOB față de sustenabilitate. Colaborarea cu un tânăr desenator talentat, care a fost însărcinat să creeze o lucrare reprezentând o locomotivă cu aburi, a adus un omagiu puterii și determinării gazdei. Opera de artă, înrămată în pânză de sac și suspendată cu o frânghie nautică, amintește de o altă pasiune a doamnei Adriana – navigația.

"Peștera Modernă" a Doamnei Adriana - Acasă După Aventură 9

Rezultatul Final

Proiectul „Peștera Modernă” este o celebrare a personalității și gusturilor unice ale doamnei Adriana, un refugiu personal în care fiecare detaliu este gândit pentru a asigura confortul și a stimula imaginația. Echipa TITAN MOB, condusă de Alex Dinu, a reușit să creeze un spațiu care nu doar că se potrivește stilului de viață activ al clientei, dar este și un testament al abilității de a personaliza și de a transforma un simplu apartament într-un adevărat cămin.

"Peștera Modernă" a Doamnei Adriana - Acasă După Aventură 11
Articole similare

Lasă un răspuns