"Din Leagăn spre... Casă..." – Blatul Insulei ca Poveste a Vieții 1

„Din Leagăn spre… Casă…” – Blatul Insulei ca Poveste a Vieții

Contextul Proiectului

În inima unui proiect extrem de personal, blatul de insulă din bucătăria unei familii a devenit pânza pe care Alex Dinu a pictat, alături de fiica beneficiarilor, o adevărată capodoperă. Bucătăria, mai mult decât un spațiu de preparare a mesei, a fost transformată într-un loc în care poveștile de viață sunt împărtășite și sărbătorite.

"Din Leagăn spre... Casă..." – Blatul Insulei ca Poveste a Vieții 3

Inspirația și Execuția

Momentul în care softul de recunoaștere a obiectelor a interpretat muchia sincopată a blatului de piatră ca o „cascadă” a fost punctul de plecare al unei viziuni artistice care a culminat cu crearea unei compoziții unice. Pictura manuală, protejată sub un blat de sticlă sculptural, evocă imagini ale vieții – de la zilele luminoase la cele întunecate, de la furtunile vieții la curcubeele de după, toate convergând către „casa” care ne așteaptă la finalul călătoriei.

"Din Leagăn spre... Casă..." – Blatul Insulei ca Poveste a Vieții 5

Detaliile Artistice

Această piesă de mobilier nu este doar funcțională, ci și profund simbolică. Denominată „Din Leagăn spre… Casă…”, ea îmbină arta cu funcționalitatea zilnică, amintindu-ne că fiecare moment petrecut acasă este parte dintr-o narațiune mai mare. Lucrarea de artă a fost înrămată în pânză de sac și suspendată cu parâmă, reflectând o altă pasiune a doamnei Adriana – navigația.

"Din Leagăn spre... Casă..." – Blatul Insulei ca Poveste a Vieții 7

Emoția și Impactul

Pentru Alex Dinu și echipa TITAN MOB, acest proiect a fost mai mult decât o comandă; a fost o ocazie de a se conecta cu clienții lor pe un nivel personal și emoțional. Pictura realizată împreună cu copilul familiei simbolizează colaborarea, creșterea și amintirile împărtășite – elemente fundamentale ale unui cămin.

Concluzia Proiectului

Proiectul „Din Leagăn spre… Casă…” stă mărturie pentru ideea că designul interior poate fi mult mai mult decât aranjarea unui spațiu; poate fi o reflecție a vieții însăși, o celebrare a momentelor petrecute și un refugiu pentru suflet. Prin această lucrare, TITAN MOB reușește să aducă arta și emoția în centrul unui proiect de design interior, creând un spațiu care nu doar că răspunde nevoilor funcționale, dar și vorbește inimii.

Articole similare

Lasă un răspuns