Amenajarea Funcțională și Modernă a unei Garsoniere pentru Airbnb 1

Amenajarea Funcțională și Modernă a unei Garsoniere pentru Airbnb


Contextul Investiției

Domnul Corneliu, un vizionar în domeniul imobiliar, a recunoscut potențialul sistemului Airbnb și a investit într-un portofoliu de 10 proprietăți în zone-cheie din capitală în 2021. Cu un simț acut pentru afaceri și un ochi pentru detalii, obiectivul său a fost să ofere turiștilor o experiență de cazare superioară, îmbinând confortul modern cu durabilitatea.

Amenajarea Funcțională și Modernă a unei Garsoniere pentru Airbnb 3

Provocarea Designului

Provocarea a fost să transformăm o garsonieră modestă într-un spațiu atrăgător pentru turiști, fără a compromite calitatea în contextul unui buget rezonabil. Designul trebuia să fie atât practic, pentru a gestiona uzura zilnică de către diferiți oaspeți, cât și estetic plăcut, pentru a garanta recenzii pozitive și un flux constant de rezervări.

Amenajarea Funcțională și Modernă a unei Garsoniere pentru Airbnb 5

Alegerea Materialelor

Mobilierul ales pentru acest proiect a fost PAL melaminat Egger din Austria. Acest material a fost selectat pentru densitatea sa mai mare și rășinile superioare care asigură durabilitatea îmbinărilor. În industria de închirieri pe termen scurt, mobila trebuie să reziste nu doar testului timpului, ci și uzurii repetate de la numeroși vizitatori.

Amenajarea Funcțională și Modernă a unei Garsoniere pentru Airbnb 7

Inovații Tehnice

Am montat balamale cu amortizare Blum, de asemenea din Austria, pentru a asigura o închidere silențioasă a ușilor dulapurilor. Această caracteristică este esențială într-un mediu în care turiștii pot varia în ceea ce privește atenția și considerația față de mobila și liniștea vecinilor.

Amenajarea Funcțională și Modernă a unei Garsoniere pentru Airbnb 9

Elementul de Design Vizual și Practic

Pentru dressing, am folosit bucăți de oglindă așezate în progresie. Acest truc de design nu numai că amplifică spațiul, conferindu-i adâncime și luminozitate, dar servește și unui scop practic. Oaspeții pot verifica rapid ținutele din mai multe unghiuri, oferind garsonierei un element surprinzător de lux.

Rezultatul Final

Garsoniera finalizată a depășit așteptările domnului Corneliu, oferind un spațiu care echilibrează estetica modernă cu funcționalitatea cerută de piața de închirieri pe termen scurt. Feedback-ul oaspeților Airbnb a fost în mod constant pozitiv, cu laude aduse în mod special pentru calitatea și confortul mobilierului. Astfel, garsoniera nu doar că satisface cerințele de cazare contemporană, dar stă mărturie a investiției inteligente și a atenției la detalii promovate de TITAN MOB sub îndrumarea lui Alex.

Articole similare

Lasă un răspuns