Amenajarea Apartamentului pentru Airbnb în Brașov 1

Amenajarea Apartamentului pentru Airbnb în Brașov

Înflăcărat de succesul înregistrat cu primele proprietăți Airbnb, domnul Corneliu a extins portofoliul său imobiliar cu un apartament spațios în Brașov. Având mai mult spațiu la dispoziție, TITAN MOB a fost provocată să creeze un design care să răspundă și mai bine așteptărilor oaspeților Airbnb, fără a compromite pe partea de costuri sau calitate.

Amenajarea Apartamentului pentru Airbnb în Brașov 3

Conceptul Designului

Pentru acest apartament, ne-am dorit să creăm un spațiu care să respire modernitatea, dar să fie și un omagiu adus simplității. Am optat pentru un design curat, cu mobilier predominant alb, accentuat de nuanțe de lemn natural și detalii în negru mat, care să ofere un aspect elegant și contemporan.

Amenajarea Apartamentului pentru Airbnb în Brașov 5

Eficiența Costurilor

Un aspect inovativ al acestui proiect a fost utilizarea inteligentă a bugetului. Prin achiziția în volum mare de materiale, am reușit să obținem prețuri mai bune, permițându-ne să utilizăm MDF de la AGT, un material superior calitativ în comparație cu PAL-ul standard, menținând costurile în limite rezonabile.

Amenajarea Apartamentului pentru Airbnb în Brașov 7

Logistică și Execuție

Una dintre provocările semnificative ale proiectului a fost logistica de a urca fronturile de bucătărie, executate din MDF, la etajul 8 al clădirii. Aceasta a necesitat utilizarea unei macarale și a fost o demonstrație de angajament pentru asigurarea calității și durabilității în proiectele noastre.

Amenajarea Apartamentului pentru Airbnb în Brașov 9

Rezultatul Final

Apartamentul finisat a devenit o dovadă a faptului că designul modern și eficiența costurilor pot merge mână în mână. Oaspeții Airbnb sunt întâmpinați într-un spațiu care nu doar că arată splendid, dar este și construit pentru a rezista testului timpului și utilizării frecvente. TITAN MOB a dovedit din nou că poate livra artă prin mobilier, satisfăcând nevoile atât ale investitorilor, cât și ale oaspeților care caută un loc de cazare excepțional în inima Transilvaniei.

Amenajarea Apartamentului pentru Airbnb în Brașov 11
Articole similare

Lasă un răspuns